(0) objekt
i din shoppingbag
Varukorg

Returer

Om du behöver returnera solglasögonen fyller du i retursedeln som medföljer i paketet och skickar tillbaka varan. Felaktiga varor kan självklart reklameras. Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka in på kortet. Har vi skickat fel eller en defekt vara står vi naturligtvis för returportot.

 

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms.

Köp/ Säkerhet

Vi arbetar med en auktoriserad kortinlösare som hanterar alla kortuppgifter, inga kortuppgifter hanteras av oss.

Naturligtvis är överföringen krypterad för att hålla en hög säkerhet för kunden.

Som kund hos mysunglasses.se har du har gjort ett bra val. Du har alltid 14 dagars full ånger- och returrätt i enlighet med distans och hemförsäljningslagen på varorna.

Leveranser

Vårt mål är att kunden skall få leverans inom 2-3 arbetsdagar. När varorna lämnats för leverans skickas en leveransbekräftelse via e- mail. Skickas varorna till ett utlämningsställe får kunden ett SMS när varorna finns att hämta.

Frakt, hantering och expeditionsavgifter

Mysunglasses.se bjuder på samtliga extra avgifter såsom frakt, hantering och expeditionsavgifter.

Retur

Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt som börjar gälla från det att kunden mottagit leveransen.

Garanti

Vi följer lagstadgade garantiregler vid fel på varor. Vid fel på vara ombeds kunden att reklamera varan till Mysunglasses.se detsamma gäller även transportskador.

Personuppgifter

De personuppgifter som har lämnats till mysunglasses.se vid köp används för leveransavtal samt för att upprätthålla en bra kundrelation samt för marknadsaktiviteter för mysunglasses.se. Mysunglasses.se äger inte rätten att sälja vidare personuppgifter för marknadsaktiviteter från andra företag än Mysunglasses.se.

Köpvillkor

Mysunglasses.se har inte möjlighet att hantera beställningar från personer under 18 år då man enligt lag måste man vara myndig för att ingå ett avtal.

Bolagsinformation

Mysunglasses Box 5457 114 81 Stockholm
Org. nr. : 556090-9060
Momsregistreringsnummer: SE556090906001